Servicii

AGENTIE WEB FULL SERVICE

Specializati in design web, programare si promovare online, oferim servicii web complete pentru promovarea afacerii tale.

Site de Prezentare

Te pregatesti de lansarea unui nou site? Echipa NEXT TECH iti ofera suport in toate etapele proiectului; de la site-uri de prezentare, la aplicatii web cu o complexitate ridicata, livram cele mai bune solutii adaptate cerintelor tale.

Magazin online

Creare Magazine Online conforme cu legislația obligatorie GDPR Magazinele noastre sunt complet compatibile cu Regulamentul UE 2016/679.

Solutii intranet

Accesibil oriunde şi oricând, cu un cost total de proprietate foarte mic, soluţia de Intranet distribuie informaţiile intern în mod eficient şi cu rezultat imediat.

Mentenanta Web

Din momentul lansarii unui website, putini sunt cei care aduc imbunatatiri pe parcurs. Supravegherea, intretinerea si actualizarea acestuia devine obligatorie in cazul in care se doreste dezvoltarea cautarii si vizitarii acestuia, dar si cresterea notorietatii si venitului companiei.

Mentenanta IT

Asiguram mentenanta it pentru calculatoare, servere si retele informatice pe baza de abonament lunar. Pentru fiecare client, efectuam o analiza detaliata a echipamentelor it de lucru, a functionalitatii sistemului informatic si a cerintelor companiei. Pe baza analizei, vom stabili cel mai bun abonament de mentenanta it care sa corespunda nevoilor reale din firma dvs.

Portofoliu

Creatie grafica

O creatie grafica reusita intareste identitatea companiei, conferind consistenta mesajului transmis. Modul in care compania se prezinta determina felul in care publicul o percepe. Creatia grafica nu este doar o modalitate de a fi ``la moda``. Este vorba despre a spune lumii cine esti intr-o maniera care o va face sa-si aminteasca de tine in mod pozitiv.

Aveti deja un brief si doriti sa discutati cu noi?